Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISDOMSORD

Bland världens alla visdomsord som fötts ur olika kulturers folkslag,korta som långa där orden tydligt har potential sätta klorna i läsarens medvetande och ibland lämna rivmärken och sår efter sig,är de väl utvalda orden så oomkullrunkeligt oemotsägbara att intet biter på dem,och mycket som borde ändras men som inte låter sig göras sedan de en gång inpräntats i oss,vars egenartat skilda betydelser sammanlänkas i meningar som kan få regeringar på fall.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-11 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP