Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag gör, gör jag för er

Allt jag gör, gör jag för er
Stressar runt i ringar för att tillfredsställa
Lägger min tid i andras knän
Bereder en väg som inte är min
Plogar snö som ej fallit på min mark
Förvandlas från hus till hus
Vem är du och hur vill du att jag skall vara?
Spelar efter era regler
På era villkor
Föraktar fegt på avstånd
Imploderar inomhus, i mitt hus
Mitt hus, på min mark, har snön sedan länge fallit
Vilar sig i drivor
Likt en underkuvad hund passar jag upp på era behov
I vanliga fall är jag precis den ni vill att jag skall vara
Men ikväll, är jag bara mig själv
Allt jag gör, gör jag för er.




Fri vers (Fri form) av Dagett
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-11 14:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var dig själv alltid! Bara dig själv! Kram
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Dagett
Dagett