Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla knytets öde

Det sitter ett litet knyte på trappan

I den mörka kvällen och fryser

Ett hjärta som slår sina slag allt svagare

Pickedi pick pickedi pick pikedi

Tycks eka trots den kompakta tystnaden

Det hörs ett svagt ljud från dörren

Men ingen kommer för att öppna 

Ty huset har sedan länge bommat igen

Fönstren gapar lika tomma som mörkret

Är kompakt kring det lilla knytet på trappan

Och medan svaga kluckanden söver träden

Sitter en liten övergiven hund och fryser ihjäl




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-11 22:44



Bookmark and Share


  ULJO
Sorgligt men sant
2016-08-18

    Dan Myrbeck
Så sorgligt öde.. Hoppas det inte
hänt. Dock bra berättat.
2016-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som berör och upprör!
Alla dessa övergivna djur, förstår inte att djurägare kan vara så grymma!
2016-08-12

  Millner VIP
Sockerbit? Känner inte igen.
Sorglig.
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP