Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karmiska knutar


jag såg dem redan
det finns något bakom dem
återvändsgränder




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-12 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
med den karmiska vet jag intet, men den gordiska knuten kunde lösas av Alexander..
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP