Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spanien

Mitt i natten satt vi i din bil. Med slutna ögon delade vi kyssar och ord som inte alltid kom fram.

Vi åkte utan destination men din hand på mitt lår dämpade min oro. Du körde alldeles för fort men din axel jag lutade mig mot var trygg.

"Vart ska vi åka?" Frågade jag tillslut. För vi kom aldrig fram. "Vart vill du åka?" Frågade du mig tillbaka. Uppmanande. "Hur långt kan vi åka?" Undrade jag.

"Vi kan åka till Spanien och tillbaka om du nu vill" svarade du och log mot mig.




Fri vers av Emmacassandra
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-14 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmacassandra
Emmacassandra