Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOL Å VÅRAD RIK ÄNKA

De som endast har kärlek o sex

att erbjuda en dam, men  ingen

ekonomisk o materiell trygghet,

blir oftast ensamma, om  de nu

inte är begåvad med  den sorts

charm som  krävs  till  att  solå-

våra någon rik änka.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-14 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP