Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du snäll?

Snälla människor går på affären om man är lat
där köper de en mjölkliter
och kaffet kommer på fat
- gud vad du är duktig
disktrasan är fuktig
tänk om den möglar, det blir äckligt, usch och fy
jag går på affären och köper dig en ny

Snälla människor, de lär sig aldrig säga ifrån
det börjar med en femkrona
som blir till en telefon
- jag har börjat samla
du kan få min gamla
sen kan du också få min dator om du vill
den är uppdaterad, står inte längre still

Snälla människor kan stanna upp i allt som de gör
de kommer alltid farande
direkt när man säger "kör"
- jag har krockat bilen
men jag håller stilen
har inte råd att skicka den på lagning nu
men det var ju bara en Ford från -77

Snälla människor kan börja gråta efter ett tag
då kramar blir till brottargrepp
och hälsningar blir till slag
- jävla idioter
ta inte min skoter
den går inte lika bra på vetemjöl som på snö
jag ska börja leva och ni kan gå och dö




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-15 04:43



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så kan det bli ibland
Kramar
2016-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra att vara snäll men man bör se upp så att man inte blir utnyttjad.
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP