Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har blivit elak

Jag är så hemsk och jag vet inte vad jag ska göra åt det
Tydligen hade jag sagt något dumt om han i min klass
Sedan hade jag skrattat åt den tjejens hårfärg
Blev sedan beskylld för något jag inte ens kommer ihåg att jag gjort
Nu börjar jag tro att det jag gör är sant
Men jag måste på något sätt bli av med min smärtan
Smärtan när jag insåg att jag inte var älskvärd
Så nu kastar jag hårda vassa ord mot alla som kommer i min väg
Allt för att skydda mig ifrån att människor kommer nära igen




Fri vers av tillbakatillsamtiden
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-16 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillbakatillsamtiden