Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre ångestdämpande senare

Tre ångestdämpande senare har jag åstadkommit:
Brutit kontakten med en vän jag känt länge
Skrivit till honom

Tre ångestdämpande senare är jag lugn
Ingenting känns längre
Jag har gråtit färdigt, är tom på känslor

Tre ångestdämpande senare känns det som om jag blir strypt
Han ville ju fortfarande inte ha mig
Jag är lugn och påpekar inte ens faktumet att jag är ytterst sårad

Tre ångestdämpande senare har jag:
Fortfarande ångest




Fri vers av tillbakatillsamtiden
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-02 00:06



Bookmark and Share


    Shush
smärtsam med två perfekt passande slutrader.
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

tillbakatillsamtiden