Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är paketet för litet och ibland är paketet för stort. Men även om det är ett paket och inslaget dessutom, det i alla fall är ett paket. Om än önskningen visar sig varit ett kort.


Ibland duger inte ens överraskningen




Även om du ser vägen och huset
inga fordon passerar där

du önskat något annat
oavsett vad det var




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-24 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP