Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuck this world.


Bara Ord XXXII

www.stockholmsdyslexicentrum.se

Det är då jag förstår
hur det här samhället har
utvecklats genom
att avsiktligt ignorera de saker längs väggrenen
som inte går att sparka på

Det finns två lägen.
Antingen löser du konflikter med ord
eller så löser du dem med något annat än ord

Och Ord, mina vänner
är inget annat än just ord
för ord kan inte dräpa
även om de kan beordra dråp

Ord kan inte älska
även om de kan
förföra

Jag ska egenhändigt stena
den där idioten som satte \"s\" i \"läspa\"
och den där jäveln som
döpte om jämlikhet till feminism

Jag har en automatkarbin.
Och ett kullager att ösa ur.
Gränsen mellan geni och galning är hårfin
jag balanserar ansträngt
men oroar mig för myndighetspersonalen med dragna
vapen som siktar på mig
redo att trycka av om
jag korsar gränsen utan visum

Min framtid, då?
Kommer jag se något annat
än röda flaggor som hissas
på halvstång i Stockholm?

Jag förutspår
ett blodbad
min bröstkorg kollapsad
under trycket av en känga

Den utan synd har att kasta första stenen.

It takes a fool to remain sane.




Fri vers av BaraOrd
Läst 739 gånger
Publicerad 2006-05-11 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
NÄR skrev du den här?

\"Jag ska egenhändigt stena
den där idioten som satte \"s\" i \"läspa\"
och den där jäveln som
döpte om jämlikhet till feminism\"

jag älskar det.
2007-05-14

  ordterroristen
Jag ska egenhändigt stena
den där idioten som satte \"s\" i \"läspa\"
och den där jäveln som
döpte om jämlikhet till feminism.


med dagens sanning kan jag konstatera
att du har blivit ett beroende, kan inte sluta nu.
Det tror jag inte i alla fall - och slutar jag
så återkommer jag nog, antingen här
eller på nyheterna.
2007-03-19

  leopardia
min oxå! nya idol, alltså. och det ligger något nonchalant över att vägra titla, typ... fast på ett sånt där härligt sätt...
"Och Ord, mina vänner
är inget annat än just ord
för ord kan inte dräpa
även om de kan beordra dråp"
det är ju så jävla bra!
2006-05-11

  Saga-Sofia
Du är så jäkla duktig, Max. Du är min nya idol!

Var rädd om begåvningen. Skriv för brinnande livet. Alltid.
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd