Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ugglor i mossen


Ju äldre jag blir

desto mindre litar jag

på mina tankar och känslor




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-17 12:34



Bookmark and Share


  Respons VIP
Du blir nog klokare med åren!
2016-08-18

    Jag är fan större än Sartre
Man brukar säga; ju äldre du blir desto mer inser du hur lite du egentligen vet.
Fast det vet i fan om det resonemanget håller nuförtiden. Jag menar; idag är det ju ungar som hoppar studsmatta och har napp i truten som styr känslorna i familjen. Och ungen spottar ut nappen och ger hela kvarteret tinnitus om någon säger att det är vuxna som är president.
2016-08-17

  H.C.B
sluta inte lita helt
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP