Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bestämmer inte

"Ta hand om dig, det är det enda jag vill"
Varför ska du få som du vill
Tänkte jag
Och lät blodet rinna




Fri vers av tillbakatillsamtiden
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-19 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillbakatillsamtiden