Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ SKILDA VERKLIGHETER

Att hämta uppslag och intryck ifrån världen
så som den ter sig, ger inget nytt perspektiv
utan egna uppslag till förnyelse  medelst för-
bättring.

Den imaginära  fantasiens  drömbyggen  av
illusoriska  luftslott, blir  aldrig en realitet i
praktiken,men fantasiens berusning är gott
nog att vila sina tankars meditativa kontem-
plation i.

De två motsatt  skilda  verkligheterna  som
den artificiella  civilisationen  ställer  emot
det naturliga, uppvisar båda nackdelar och
fördelar,  som  man  i  fantasien  föreställer
sig kunna  utvälja enbart  fördelar  ur  båda
till  att utforma  det  tillfredsställande  para-
diset.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-20 21:38



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är som en tennismatch.
2016-08-21

  Elwania
precis så , vi skapar hela tiden motpoler som vi kan argumenterar om vilket som är rätt eller fel , Istället för att se att det är två helt olika flöden
2016-08-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den ligger förutbestämd i det att det är grönare på andra sidan än det är rosa på den ena.
2016-08-21

  Elwania
Tanken observerar skapelsen
perceptionen skuggvärld är vår s k sanning varuti ligger polariteten mellan grönt och rosa?






2016-08-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
"Ja" och"nej" "vi "och "dom" "ute " och "inne" vänstra och högra hjärnhalvornas ständiga kontroverser
2016-08-20

  Elwania
Tanken har en liten ovana att sätta olika flöden i motsats till varandra
därutav kan polariteten skapa ännu en illusionär verklighet
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP