Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

Våra öde blev inte en och samma
Men ändå mitt hjärta följer dig
Drömmar du födde hos mig
Numera annan äger dem


Våra öde blev inte en och samma
Men ändå mitt hjärta följer dig
Mina enkelriktade känslorna
Är de så dumma mot mig


Vet inte vart ska jag plocka anledningar
På varför blev som det blev
Men jag kan alltid börja med dina löftena
Som jag blev så förälskade i


Otrafikerade gator, behöver inga skyltar
Så var det i mitt hjärtats dumma land
Omedveten att du skulle komma och
Förstöra allt med din ingång och utgång


Först var du en främmande
Sedan, råkade du bli mig allt
Numera är du mitt livs största läxa
Att kärleken finns, bara i (vissa) sagor!




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 258 gånger
Publicerad 2016-08-21 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS