Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL SVERIGES FOLK

OCH FRÄMST BLAND DEM

GUDS LEDARE: GUDS

ORDS TJÄNARE:

Amos 4:1-2 "Ve er, ni säkra på Sion,
ni sorglösa på Samarias berg, ni de
främsta bland förstlingsfolket, ni
som Israels hus (kristenheten)
brukar vända sig till!

Ve er, ni som menar, att olycksdagen
skall vara fjärran, och likväl inbjuder

VÅLDET ATT TRONA

HOS ER".


Våldet är aborterna: våld mot oskyldiga

barn - Guds avbilder - i moderlivet.






Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-21 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld