Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NARRATOLOGISKA RÖKRIDÅER

Man kan se på  läsarstatistikens  texter  hur  de
söker  och  försöker " narratologiskt "  hitta  en
"röd tråd" i  texterna,ja,de till och med lusläser
en del  texter, så det blir åtskilligt med röda trå-
dar  det, med en del "rökridåer"och överraskan-
de  textfragment  för att avväpna alltför förhast-
ade   slutledningars  önskningar, för  det  gäller
att värna om  sin  personliga  integritet, i annat
fall så kan allt man  skriver  användas  emot en.

En  biografis   självbekännelse   skulle  om  den
var  sann aldrig  bli  betrodd  om  den  inte  ljög
och  förvanskade  sanningen, för  det  lär  vi oss
redan på dagis av dagisfröknarna.
De sägs att  både Säpo å Kgb har vare  här å läst
en del material för att försäkra sig om sanningen.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-21 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP