Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ARTIFICIELLA CIVILISATIONENS PIONJÄRER

För den som  är  sparsam och  försiktig  i  att
offentliggöra sina  innersta  tankar, helst där
de  rör  privatlivets  helgd, och  tror  sig  vara
försäkrad från  personangrepp, bör  nog vara
på sin vakt, för  när de inte vet  något om dig
tar de vilda fantasierna vid,för att som konst-
gjord  andning  lugna  deras  neofobiskt para-
noida psyken.

Dessa   lever  mestadels  i  en   falsk  föreställ-
ningsvärld,där inte mycket är äkta, de är den
artificiella  civilisationens  pionjärer.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-21 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP