Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NI SKA ÄLSKA VARANDRA

NI SKA ÄLSKA
VARANDRA
SOM JAG
HAR ÄLSKAT ER

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-22 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj