Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUDISK RETORIK

Om  man lär  sig  vissa  retoriska  knep  som
"knyta  svans"  " göra knut"  "Labyrint"  och
"fällan" mfl
så kommer du sannerligen aldrig  att förlora
meningsstriden i en  dialog,den som försökt
pruta en  vara i en  judisk  antikvitetshandel
vet vad jag menar, det slutar  nämligen med
att priset på varan stigit i värde  och  således
höjts.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-23 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Der ewige jude
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP