Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man behöver ett udda antal för att kunna balansera


Botad

Ett i KAos ur intet i är allt som är inte är vakuum trots över lämnan det av det som inte ÄR
1+1=2 1X1=1 2>1 1-1=0
Så ser jag det tredje, och finner lugnet som är tillvarons kärna




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-23 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP