Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur solo är du?

 

Jag är en galning!
Och styrs av ensamheten

Dumheten!
Dumheten!

Jag somnar och vaknar med mig själv
Jag duschar och hemmastäder själv ensam

Jag lagar mat och ser ingen än mig själv
Jag delar matbordet med ingen än mig själv

Jag målar mina texter/ teckningar solo
Jag skriker åt mig själv

Jag tar mina promenader och återhem igen utan sällskap
Jag lyssnar till ekots susande ord och delar dem med mig själv

Jag säger hej till ingen och önskar mig själv en trevlig dag
Ingen säger hej till mig och önskar mig en trevligt dag

Jag avsky min existens men inte någon annan existens
Jag sörjer min skapare som bestämde mitt öde innan dess

Och heter,
INGEN!

No body!
No One !

…!
…?

Masshjärntvättning!
Masshjärntvättningen utsatt jag för i Sverige!

Samma system/ metod som jag utsatte för i TIO hemska år
Som krigsfånge i Iran

Lögnarnas land heter Sverige!
Erfarenheten av de artton år i Sverige är den största bevis på mitt liv i Sverige

Jag har ingen anledning att älska detta land Sverige!

jag har all anläding att hata allt i existensen 

 jag flyde för livet från ett Allah landet IRAK

till en ny Meccka Sverige!

vakna djävla DU!

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-08-24 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP