Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅREN FLYGER LIKT PAPPERSVINGAR UR LIVETS BOK....

.......där vissa har mindre sidor än andra.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-24 11:36



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Livets böcker säger desto mer för var och en.
2016-08-24

    Jag är fan större än Sartre
Inte många ord i din text, dock säger den väldigt mycket.
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP