Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÅ SPIKEN I HUVUDET NÄR DU SLÅR HUVUDET PÅ SPIKEN

Uttrycket "Där slog du huvudet på spiken"
lär nog ta bättre om man vänder på det och
" slår  spiken i huvudet" istället, på  så  sätt
slår man därtill  två dumskallar i en smäll.
-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 700 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-24 14:13



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Briljant formulerat!
2016-08-24

  Zandor
tänkvärt och logiskt...
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP