Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sexuella orgier med sådana här monster ovetandes,hu ! "Trombidium holosericbum" Aliens in real Life !


FRÄMMANDE SÄNGGÄSTER

Ovetandes om  det  har  vi  alla  objudna  gäster
i våra sängar och  de är mest livliga när vi sover,
de våldför sig på våra mest intima delar av våra
kroppar,helst hårbeklädda sådana.

De äter,urinerar och bajsar på oss,rena perversi-
onerna,och lagen tillåter dom,
och  du !  det finns miljoner av dom i varje säng,
snacka om gruppsex.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-24 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP