Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÄSTABUD ME JESUS

När  kommer  han  nån  gång  då, den  där Jesus ?
säg bara  till, så vi få  bju han  på  midda, för  han
lär nog vara rätt så utsvulten, den vandrande jud-
en,tyck han om lammkött tro ? va inte han katolik ?
vi  ha också några  röda  årgångsviner  som vi vet
han drack vid nattvarden  å även lite  klosterlikör  
te kaffet, å  sen te kvällen  ha vi lite Lsd-kakor,för 
han  gilla  ju å gå på vatten den där.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-24 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP