Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSPIRATIONERNAS MOTIVATIONER

Att  avgöra  om  det  förekommer  konspirationer
mot  enskilda  individer i detta demokratins land,
är  väldigt  enkelt  att  avgöra om  det  rör  sig  om
några  som  iscensatt   en  sammansvärjning  mot
en enskild person.

Man gör då en grundlig research  på  den  utsatta
personen, därefter kartlägger man  personer som
sammansvurit  sig,  jämför  logik, orsaker,  motiv
mm, sålunda lägger  man därefter  ett  pussel och
får fram ett mönster, som  ger  den  framkallande
bilden av en storskalig konspiration.

När det så står klart att ingen som helst substans
finns att tillgå bakom  de  sammansvurnas ryktes-
spridning, framstår  det tydligt  som olaga person-
förföljelse, där  1600-talets häxjakter har vissa lik-
nelser,så att inte polisen, säpo och svensk  journa-
listkår kunde  lösa  mordet  på Palme, vittnar  om
en  storskalig  konspiration  i  praktiken  och  inte
som teori.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-24 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP