Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Credit till rysaren "Creep" för inspiration en mörk natt: http://www.imdb.com/title/tt0381966/?ref_=fn_al_tt_2


Monster

Blodiga skitiga tunnlar, oändliga gångar
Ett blodigt huvud mot väggen du stångar
Svetten sjuder, blodet så sakteliga rinner
När själven förtvinar, när livet försvinner

Jag kommer att ta dig, mina klor river dig
Vad för tortyr väntar? Vad vill ödet så säg?
Denna natt är din sista, försjunk i ett blodrött hav
Av varm vätska, inga maskar skall beträda din grav




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord