Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR BROTT BEGÅTTS RINGER POLISEN KRIMINELLA OM HJÄLP

Sanningen om polisers inkompitens att lösa
brott samt att de  går  kriminellas  ärenden i
utbyte mot upplysningar är nog inte så över-
raskande, helst  som  Göteborgspolisen  helt
öppet gick ut i nyhetssändning  och vädjade
till "kriminellas heder"  att  delge ledtrådar i
fallet  med  åttaåringen  som  dödades  av en
handgranat.

Det är för mycket  alltså  !  hur  dumma  kan
poliser bli när de helt  resignerat  börjar lyss-
na  på   och  " tro "  på  vad  kriminella  säger,
sådana   poliser  kan  de  ju  utnyttja  till  vad
som helst, en farlig  utveckling  således  men
dessvärre har sådant  alltid  förekommit  i de
mindre samhällena  där nepotismen som såd-
an är mest rådande.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-25 20:25



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ring dom då om du får problem !
2016-08-26

  KattenKin VIP
Det finns faktiskt kriminella med heder, man kan inte dra alla över samma kam, inte ens folk i den grupperingen.
Men titeln var uppkäftig.
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP