Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om saknad


Att minnas dig

Hej min vän där någonstans

Du finns vid min sida och samtidigt så långt borta

Jag minns dig från bilderna på oss

Minns allt det som var vår vackra vänskap

Men det jag inte längre minns gör så mycket ondare min vän

För din röst har börjat blekna i mitt minne

Där finns bara små hesa fragment kvar

Som ekar längst bak i mitt hjärta

Ty det gör ont att minnas och det gör ont att glömma bort

Du var och är min bästa vän

Så länge jag lever kommer du att finnas med mig

Till solen och till månen och tillbaka jag älskar dig än

Min vackra saknade älskade ängel




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-25 22:15



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Din vän måste le i sin himmel när hen får så många fina ord då och då/kram
2016-08-30

    Dan Myrbeck
Så fina ord. Kram.
2016-08-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbart text som belyser er fina vänskap!
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP