Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick som sa allt du aldrig sagt

Du såg på mig
med en blick som sa mer
än du någonsin sagt till mig

Du stod så nära mig
ändå kändes du så långt borta
på något sätt

Jag förstod dig mer än någonsin
utan ord
Ibland behövs inga ord

Tystnaden säger mer
än du någonsin
kunnat säga till mig

Jag förstår helt plötsligt vad du försökt säga till mig




Fri vers (Fri form) av Malinix
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-26 09:40



Bookmark and Share


  Zandor
ord behövs ibland inte alls...
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Malinix
Malinix