Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE OFÖDDA, SOM DRÄPS I SKAROR I MODERLIVET

ger dig inga

applåder.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 116 gånger
Publicerad 2016-08-26 11:05



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Gud dräper inga! Det är människor, myndigheter och politiker som gör det.
2016-08-26

    Lars Gullberg
man blir fan illamående av din vidriga människosyn
2016-08-26

  Onomatoprofet VIP
Pratar du med dig själv nu Sköld? är det så illa?
2016-08-26

  Öknens Ros VIP
Kvinnor får missfall och barnet dör, är det Gud som dräper dem i moderlivet?
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld