Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto på ett barnbarn och Astrid


Älskade Astrid


Älskade Astrid
ljuset har inte slocknat
du vaktar lågan

Tillsammans med våra barn
vidgar sig livet långsamt

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-08-26 17:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fantastisk fin bild och hyllning
2016-08-31

  Anya VIP
Vilken enastående fin bild och passande text. Jaa Astrid kan ge, fast hon inte längre finns med oss. Tycker särskilt om barnets hand på Astrids. Så fint!!!
2016-08-30

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2016-08-29

  anits VIP
Underbart skrivet om en författare som finns i mångas hjärta, En vacker bild
på Astrid och barnbarn!
2016-08-29

  Ingrid Trolle
En mycket vacker hyllning
till allas vår älskade Astrid!
2016-08-28

  Monika A Mirsch VIP
Två händer möts - Skrivarens och tänkarens - en stund av omtänksamhet, av mormors djupa tankar.
2016-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker hyllning till Astrid, som verkligen är värd det...
2016-08-27

  Bo Himmelsbåge
Fantastisk bild av sagans underbara fè tillsammans med barnens älvadrottning!

I dikten sprider sig ljuset från Livets
äventyr
likt havsvågeringar mot Evighetens ouvertyr!

Tack, Astrid o Eva
ja oändligen må ni leva!

Sparas i min egen sagobok!
2016-08-26

  ULJO
Du har så rätt. Astrid finns hos oss för alltid
2016-08-26

  Chawa VIP
Åh så underbart talande foto till den ljusbringande dikten - tillika hedrande hyllning till älskade Astrid! Dikten borde stå som förord i alla Astrid Lindgren-böckerna!
2016-08-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hyllas den
som hyllas bör
jag stämmer in
i denna kör!
Bara kör!
2016-08-26

    ej medlem längre
Så fint till minne av allas vår Astrid!
Trevligt att du hade turen att få en bild av barnbarnet!
2016-08-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbart fin hyllningstext till en älskad författare!
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP