Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REALITET OCH FANTASI

Bortom  logiska  lagar och förnuftsmässiga  slut-
satser,  förmår  fantasin  föreställa  sig  vad som
helst, gränslöst utan cencur.

Ibland  kan det vara  svårt  skilja  på realitet och
fantasi, helst när verkligheten ter sig alltför otro-
lig för att vara trolig.

Det är som  när  allt var lögn igår, blir sant idag.
                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-27 01:50



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Det allra mesta nästan utan undantag
av det vi har omkring oss i våra liv idag
har en gång varit intet annat än
en idé som sprungit ur en dröm eller fantasi i någon som varit lite mer nyfiken och envis än andra, i den tid
den levde i ...
Blott en kompletterande tanke till det
du så väl förmedlar i detta ditt flöde!
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP