Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD LÅTER DET REGNA -OCH SIN SOL SKINA ÖVER ONDA OCH GODA

säger Bibeln, men Satan har ingen sol

och inget regn, han är bara ute

efter att förstöra det Gud

gjort, Skapat.


Han kommer - enligt JESUS -

enbart för att "stjäla, slakta

och döda"


och det finns många exempel

på det, runt om i världen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 91 gånger
Publicerad 2016-08-29 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld