Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsflickan


Du ett väsen
med himmelska egenskaper
uppslukad i dansens virvlar

En vildinna
med svart blick
bland strimmor av ljus
i skuggorna

Du naturrika skådespelerska
Du poetiska musa
Du varelse för regnbågar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-05-11 19:59



Bookmark and Share


  Araminta
mmm vackert och igenkännande...
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP