Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Men var och en må se till hur den bygger, med guld, silver och ädla stenar eller med trä, hö och halm". En stor, ofattbar skillnad med andra ord!


EN PLATTFORM I STÄLLET FÖR ETT "ALLMÄNT PRÄSTERSKAP"!

Den levande Gudens församling bestående

av "Det allmänna prästerskapet" har

istället blivit en plattform för de

kristna ledarna, prästerna:


De som är satta att bygga upp den,

i enlighet Guds ritningar, som

finns förvarade i Bibeln.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 96 gånger
Publicerad 2016-08-31 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld