Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsläppta tyglar


slow motion upp och
nervända hästar vagnar
vi mot samsara




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-31 09:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ett blixtnedslag i den annars så fadda soppan!
2016-08-31

    ej medlem längre
vilken pärla poetissan fått på här...en vandring...

i vissa kikare är bilden inte rättvänd, man har underlåtit att kompensera för det, i vissa typer av stjärnkikare tex. där stjärnhimlen är målet och det inte spelar någon roll att föremålen blir upp och ner...mycket vackert poem! Tack.
2016-08-31

  Zandor
;-)
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP