Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsare på köpet


Köpte tröjan på rea
för en dryg hundralapp,
den passade perfekt


Blir glad och peppad
när jag tar den på mig
och får läsare på köpet


yesterday
IS HISTORY
tomorrow
IS MYSTERY
today
IS A GIFT

De kollar in,
nickar bifall
och ler

 

 







 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-08-31 11:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Vilket underbart fynd du gjorde!
2016-09-26

  Kim VIP
Ja jättefina påminnelser!
2016-09-13

  Linda CH VIP
Vilket fynd du gjorde! Tröjan förmedlar ett fint budskap.
2016-09-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk vad ord kan göra...speciellt när de smittar av sig på detta sätt...härligt...
2016-09-02

    ej medlem längre
Det var ju sanningens ord du fick att ge vidare! Kul idé med detta tryck! Lycka till med den fina tröjan!
2016-09-01

  ULJO
Fint
2016-08-31

  Bo Himmelsbåge
Tänkvärda ordspråk
på en vandrande poet
får folk att le
o gilla att se på det

Kanske de sedan går hem
för att njuta i stora mått
av nuets rika gåva
av kärlek som de nyss
har fått
2016-08-31

    Birgersdotter VIP
Finfint och sant
2016-08-31

    Dan Myrbeck
Ja - tänkvärt o fint!
2016-08-31

    ej medlem längre
Så fint så!
2016-08-31

  Respons VIP
Bra att påminna sig själv ibland!
2016-08-31

  Chawa VIP
Visst är det ett fint ordspråk och budskap att bära. Känner igen det sedan tidigare. Vandrande diktbok :) Härligt ordat kring ditt fynd!
2016-08-31

  Solstrale VIP
Helt klart underbart !!!
2016-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbart!
2016-08-31

  Anya VIP
Vilket kap!
2016-08-31

  Zandor
nice...
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP