Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern, utom genom mig". Guds Ord: "Gud står emot ett högmodigt hjärta, men han bor i de ödmjukas och förkrossades hjärtan".


JESUS KOM TILL JORDEN

för att återförena Människan

med hennes Skapare, med

Gud: vägen är sedan

beredd, sedan

korset.


Det som hindrar Människan, att

att gå den, är hennes

högmod.


Samma högmod, som förpassade

Satan ut ur Guds himmel,

ut ur Guds hem.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger
Publicerad 2016-09-01 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld