Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är död

Gud är död
Jag vet, för det var jag som dödade honom
Den del av mig där det en gång fanns ljus
Är nu nattsvart, förgiftad, men sann




Fri vers (Fri form) av Lillabror
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-01 18:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det var vi som dödade Jesus. Våra synder. Men Han uppstod igen. Han lever.
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lillabror
Lillabror