Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN NY TID PÅ INGÅNG

min kropp absorberar siata sommarvärmen

en låt väntar på att bli till

en ny tid på väg in och den rycker närmre

fast jag inte helhjärtat vill

en ny tid och slutet på det "fria" livet

och oron för hur det ska gå

i Skaparens rullor står det redan skrivet

och DET tål att tänka på!

 

 

förföljd av den ondes barn i centrumhetsen

jag inriktar mig på ett slut

ett slut som är början, för då startar festen

vår Frälsare tog Sitt folk ut

ur världen, dess mörker och dess unkna nojor

till frihet i Guds Rikes ljus

då sprängde Han dödens band och syndens bojor

och babylon blir bara grus

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/9 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2016-09-01 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det slutet, den början blir det bästa av allt!
Hoppas allt går väl i den nya tid som är på gång!
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP