Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa upplevelser leder ibland till att en skall bli som överraskad. Det är en av anledningarna till att döden inte kan 'komma fort nog', eftersom de söker upp den mer självmant än en annars kan vänta sig.


Överraskningarnas tid...



är icke som förbi, riktigt än.

I en teveserie som Star Trek,
skall det ju inte finnas plats
för humor, det är ju en serie

som skall ge tristessen och
handlingen i ultra rapid ett
ansikte. Men så har de hittat

på att även där en plats humor
har, stundom. Det måste ju
bara vara fel... om det är så.

Ett jag kan visserligen höras
säga ibland 'Jag är här för att
ha roligt. Var vid liv, alltså'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2016-09-01 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP