Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet. Den som tror på mig, skall leva om den än dör".och "Jag är uppståndelsen och livet, ingen kommer till Fadern, utom genom mig"


MÄNNISKAN VISSNAR SOM BLOMMORNA PÅ MARKEN

och som gräset, säger Bibeln, men JESUS säger

att "den som tror på mig, skall leva om den

än dör" och "jag vill att där jag är, skall

också ni vara" och "Jag går till min

Fader och er Fader, min Gud

och er Gud".


Och: "Följ mig".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 80 gånger
Publicerad 2016-09-02 05:05



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
du vissnar i en tid du ej kan acceptera. Du önskar så att du vaknade upp på 1800-talet eller varför inte år noll i Nazaeth
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld