Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnkappa


lägger mig hos dig
som Ruth hos Booz breder jag
ut regn över oss




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-02 07:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
något bibliskt med de där namnen...

så fucking snyggt det där med att dra vätan på dem...ja, hela poemet är gåshudsframkallande....wow!! Tack.
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP