Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slarvigt skrivet under en föreläsning.


Människan är en produkt.

Det kallas frihet,
men den verkliga friheten existerar inte.
Ingen handling, tanke eller ord är
skapade ur det fria, kreativa väsendet.

Allt vi är,
allt vi någonsin kommer att vara,
är en produkt
av vår sociala kategori.

Vår socialisering från barn,
till vuxen.
Genom hela vårt liv,
en produkt
av vad som en gång var,
vårt nu,
vår framtid.

Endast en vara,
löpandes på livets band
med sin slutliga destination
under mark och jord.




Övriga genrer av Midnight
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-02 13:31



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Jag har ingen fri vilja!
2017-01-15

    TvåTungor
Gillar verkligen sista stycket! Snyggt!
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight