Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor som inte förmår att visa sina medmänniskor kärlek på vanligt sätt, de gör det genom att låtsas gilla lagsport, för om vill han en ursäkt att kramas så är ju fotboll, hockey och liknande en bra grej när det blir mål.


Han gjorde det förstås av kärlek




Om en provocerar någon tillräckligt och den
människan känner sig tvungen
att exempelvis slå till

mössan så den (avsiktligt säkert) flyger ner i
en ung kvinnas knä, som har sin kompis
mitt emot sig

på tunnelbanan i Stockholm. Då är hans
slående hand ett utslag av kärlek
till en människa som jag.

Han kan inte visa det genom att slå min person
(Vanskligt förstås då jag kan ha tagit
lektioner i självförsvar...)

eller visa sin uppenbara kärlek till min
underbara person. Så han
slår av mig

mössan istället för att utbrista i någonting
mera verbalt via munnen,
exempelvis

'Jag älskar dig förvisso, men jag tycker om att se
på brottning, inte folk som
kastar just slägga,

så jag försökter härma just en slägga, fast
med att peta din mössa
en smula ur läge'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-03 15:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Om peta blev slå, om man kunde gå ändå, men tunnelbanans metafor, dä alla tittar på, ? , förunderligt mystiskt beteende ... Ska jag fråga mig eller konstatera faktum? Du fattar kanske inte hur viktiga sådana beskrivningar du ger kan vara och bli!
2016-09-03

  Night Soul Woman
Ja du :D Det var ett sant nöje att läsa dina ord:)
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP