Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina katter


Hogne och Tovner
vi är på väg till ICA
de drar matvagnen




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 644 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-03 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frejas...skulle det stått. Tack!
2016-09-04

    ej medlem längre
Freja...
2016-09-03

  Per "Läsaren" Sörqvist
För skön att falla i glömska - bokmärke!
2016-09-03

  Per "Läsaren" Sörqvist
:)
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP