Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sejd


en falkens skepnad
är min hamn. jag trollar bort
husens avsatser




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-03 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mo?na wyczarowa?
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP