Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej vännen

Varför vara
Vaksam
Varför vara
vid vän

när någon
nästan aldrig
lyssnar




Fri vers av YS
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-04 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

YS
YS